Basiskeuken Brummen is mijn keuken

Bent u op zoek naar een mooie keuken van topkwaliteit, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur en dat alles voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Basiskeuken Brummen aan het juiste adres. Kijk op uw gemak rond op onze site en laat u verbazen door ons ruime, gevarieerde aanbod. Uw droomkeuken is met een paar klikken binnen handbereik. Een standaard opstelling, klassieke, moderne of design keuken, bij ons vindt u uw droomkeuken. Samen met mij ontwerpen wij uw nieuwe keuken met een 3D tekenprogramma.

Bij Basiskeuken Brummen vindt u bijzondere en betaalbare keukens, die snel te leveren zijn. Dat zal u direct duidelijk worden als u een bezoekje brengt in onze showroom, waar wij u graag onze filosie uitleggen. Deze zorgt er namelijk voor dat u minder betaald voor een keuken met nét dat beetje meer. De prijzen die u bij de keukens ziet, zijn inclusief de degelijke, moderne en perfect afgewerkte apparatuur. Al onze keukens zijn natuurlijk ook in andere opstellingen en kleuren te leveren.

Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van ons aanbod. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over de keuken van uw keuze: we nemen graag uw wensen en vragen met u door. Ook adviseren we graag over de keuze van de keukenapparatuur en het werkblad. Als u de maten van uw keuken bij u hebt, kunnen we u met een enkel bezoekje aan onze showroom al een behoorlijk eind op weg helpen.

Ook komen wij graag bij u thuis langs om u persoonlijk advies te geven en de keuken in te meten. Ook voor keuken renovaties of het vervangen van uw huidige apparatuur kunt u bij ons terecht. Basiskeuken Brummen is uw specialist van handgreep tot kookplaat.

Als al uw wensen bekend zijn, zullen wij uw nieuwe keuken in 3D op een groot scherm laten zien. Want zo kunt u in één oogopslag zien of het beeld voldoet aan uw verwachtingen of dat we met één druk op de knop nog wat aanpassingen doorvoeren. Bent u helemaal tevreden over het resultaat, dan bestellen wij de keuken. Bij Basiskeuken Brummen krijgt u altijd een scherpe prijs. De prijzen die u in onze showroom ziet, zijn geen aanbiedingen. We rekenen gewoon direct de scherpste prijs. Ook als u een keuken ziet waarin u graag wat wilt wijzigen; geen probleem, we rekenen de verandering zo voor u uit. U hoeft dus niet meer over de prijs te onderhandelen.

Door de korte lijnen met onze topleveranciers, zijn wij sterk concurrerend. Een aanbetaling bij Basiskeuken Brummen is niet nodig. Kortom, waarom zou u nog verder van huis kijken, terwijl u bij Basiskeuken Brummen alles onder één dak vindt tegen de scherpste prijzen?

Basiskeuken Brummen bevindt zich op de eerste verdieping van Verrij Wonen aan de Vulcanusweg 1 (zijstraat van de Zutphensestraat) aan de noordkant van Brummen. Onder het item contact aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw route plannen naar Basiskeuken Brummen. Terwijl u rondloopt in de showroom van Basiskeuken Brummen, zorgen wij voor een heerlijk vers gemalen kopje koffie.

Tot ziens bij Basiskeuken Brummen; snel, simpel en bijzonder betaalbaar!

Jeroen Jonkman


Contact

Basiskeuken Brummen
Vulcanusweg 1
6971 GW Brummen
Tel: 0575-563255

Zeker van uw aankoop